MANAGEMENT
logo
P.R. en onderzoek


YM Business Support gaat natuurlijk niet het gehele management van uw bedrijf overnemen. Wat ik wel kan bieden is kort of langlopende projectmatige ondersteuning bij de dagelijkse gang van zaken. Op deze manier wil ik u de gelegenheid geven om u te richten op uw kerntaken. U kunt mijn hulp inroepen voor bijvoorbeeld:

Public Relations en onderzoek

logoDe manier waarop uw bedrijf zich presenteert naar de buitenwereld is erg belangrijk. Ook op dit gebied kan ik voor u en uw bedrijf van betekenis zijn. YM Business Support kunt u inschakelen op het gebied van marketing, P.R. in het algemeen en voor bijvoorbeeld ondersteuning op beurzen en congressen.


Uw tijd is natuurlijk kostbaar. Toch zullen er regelmatig kwesties zijn waarbij veel tijd gaat zitten in research. Denk bijvoorbeeld aan organisatie- of verandervraagstukken of het opstellen van een lange termijn visie voor uw bedrijf.
Ook kwaliteitsmanagement (waaronder het maken van een kwaliteitshandboek) is zo'n klusje waar erg veel tijd besteed moet worden aan onderzoek. Voor al dit soort klussen kunt u nu YM Business Support inschakelen! Ik regel dit tot in de puntjes zodat u er geen omkijken meer naar heeft.


HR


© 2009 YM Business Support. - Webdesign door GigaBear Productions